НАШАТА СТРАСТ Е ДИГИТАЛЕНИЯТ ПЕЧАТ

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Нашите две най-големи страсти са изкуството на печатане и как да превърнем вашата идея в реалност.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ НАС?

Предлагаме качествен ДИГИТАЛЕН печат, върху 100% памучни тениски на достъпни цени и с бърза доставка.Усъвършенствахме печатните си техники в продължение на почти 10 години и сме научили нещо или две по пътя.Ето защо ние използваме множество техники за печат и избираме най-добрата за вашия уникален проект, за да се уверим, че поръчката ви е перфектна.

Качествени Материали​

100% памучни тениски

Новият ни модел тениска, който ще промени пазара на текстил. Леко вталена, елегантна с обло тънко деколте и къси ръкави. Свободната кройка ви осигурява свобода на движение, а материята - 100% combed ringspun cotton мекота и лекота при носене.

Достъпни Цени

От 15.99лв До 21.99лв

Нашите цени са едни от най-достъпните при щамповане с дигитален принтер. Цените ни се образуват в зависимост дали печатате върху бяла или цветна материя, както и от размера на щампата. Нашите цени стартират от 15.99лв. за печат върху бяло и стигат до 22лв. за печат върху цветни тениски! ​

Бърза Доставка

В рамките на 2-3 работни дни! ​

Работим с Еконт и ще доставми Вашата поръчка в рамките на 2-3 работни дни!

ВСЕ ОЩЕ ИМАШ ВЪПРОСИ

ПИШИ НИ ИЛИ СЕ ОБАДИ И ЩЕ ОТГОВОРИМ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ИЗЧЕРПАТЕЛНО.

ТЕХНОЛОГИЯ ПРИ ПРИНТИРАНЕ НА ТЕНИСКИ

ЗАЩО ИЗПОЛЗВАМЕ ДИГИТАЛНИЯ ПЕЧАТ?​

ЗАЩО ИЗПОЛЗВАМЕ ДИГИТАЛНИЯ ПЕЧАТ?​

Дигиталният печат дава възможност за отпечатване на всичко което пожелаете върху тениска, без значение от броя цветове на печата. За много клиенти това е чудесен начин да получите цветни щампи на малки тиражи. Щамповането на поръчка от малка серия с голям брой цветове е било непосилно, преди появата на дигиталния печат. 

Наричан също Direct-To Garment или Print On Demand, процесът работи много подобно на традиционен принтер за хартия, но за облекло!Цена: Фиксирана цена за тениска, независимо от поръчаното количество. Често по-евтино от ситопечат за многоцветни изображения на малки тиражи.

Използва се за: Снимки, Графични ефекти и високо детайлни изображения върху малките тиражи.